sâmbătă, 22 august 2009

ghid de montare centrale termice pe gaz

Ziua nr 1
Ura!Am început!Mi-au montat caloriferele!Şi nici n-au făcut mizerie, uite,au dat niste găuri cu burghiul,praful ăsta îl iau imediat cu aspiratorul.Ei, restul nu cred că mai durează aşa mult,uite am calorifere.
Ziua nr 2
vin de la servici.Meseriaşul dormea şi sforăia de-l auzeam de la uşă,iar bărbatimiu se cinstea cu o tuică şi....surpriză.N-au mai putut să dea găuri cu burgiul aşa că au folosit dalta şi ciocanul,şi...nu se poate descrie ce era în casă.Ei,nu-i nimic ,oricum măine termină,aşa au zis,durează trei zile.
Ziua nr 3
ziua nr trei au făcut ce trebuiau să facă în ziua nr 2 şi nu facuseră aşa că ....Vor fi gata în ziua nr 4?
Ziua nr 4
Li s-a rupt flexul.Ce-o fi aia?Cică o chestie cu care taie ţevile. Oricum lucrările s-au sistat.Le-a luat bărtbatiumiu la servici(nişte nu stiu ce de la flex) şi le-a facut acolo.Cănd am ajuns înapoi acasă meseriaşul se plictisise şi plecase.
Ziua nr 5
Li s-a stricat chestia aia cu care lipeau tevile....lampă de gaz , parcă .Bărbatimiu şi cu meseriaşul erau negri de suparare.Cică mai aveau doar jumate de ora de lucru şi terminau.
Ziua nr 6
Meseriaşul s-a enervat şi şi-a luat altă lampă de gaz.
Ura!Mai au numai jumătate de oră de lucru,aşa au zis.Ura!
Ziua nr 7.
N-a fost numai jumatate de oră.
Ziua nr 8
În sfirşit centrala e montată,ţevile sunt trase,caloriferele la locul lor,dar....de ce trebuie să existe întotdeauna un dar.....nu merge centrala.
Ziua nr 9
Cică meseriaşul şi cu bărbatiumiu n-au dormit toată noaptea gîndindu-se cum să dea drumul la centrală. Ei ,să vedem ce fac.
Aştept...
Aştept...şi aştept....
După ceva ore mă duc să văd ce fac.Încăperea mirosea a cauciuc ars şi un fum de-l tăiai cu cuţitul şi care al naibi fum intrase în toată casa pe unde a gasit uşi deschise.Da măsa stie ce au facut,cert este că a pornit centrala.
Şi acum am căldura şi e cald şi ce fain e şi....n-au lipit bine niste tevi.Şi curg.Şi în baie umpleam un lighean într-o ora cu apa care curgea pe spartură şi meseriasul şi cu barbatiumiu au zis ca n-are nimic că o fac ei alta dată şi....
au trecut trei zile deja.Au reparat-o cu leocoplast din trusa de medicamente şi nu prea mai curge.
Lucru de meseriaşi,nu?

3 comentarii:

Lumi spunea...

Vai de mama lor de meseriaşi! D-aia nu vrea bărbatu-meu să aducă meseriaşi pentru baie! Ha! Sănătate vă dorim că, în rest, se cârpesc toate!

Mihaela spunea...

nice

masajeroticbucuresti@masajerotic.org spunea...

sfatul meu e sa o iei cu tine in bagaj cand pleci de acasa